2013. augusztus 27., kedd

Névvel ellátva!

Igen ám, de Cincigér még nem tud olvasni. (Igen, nem tud, szándékosan nem tud.) Akkor meg minek névvel ellátni! Elláttuk hát mással!



Kerestem megfelelő képeket, egy world-be lekicsinyítve beszúrtam - jó sokat -, majd öntapadós papírra nyomtattam. A biztonság kedvéért még cellux-szal is átragasztottuk, hogy ne maszatolódjon el használat közben. Én a hagyományos cellux-ot nem szeretem, de van egy opálos fajta, amit akár fénymásolni is lehet, és nem látszik a másolaton a helye. Most is azt használtuk.

Jó készülődést kívánok!
Gabriella

2 megjegyzés:

  1. De helyes, kisszamár, nagyszamár, mégis iskolába jár! (ha ugyan szamár) Hatalmasra meresztettem a szemem, nem tanítottad meg olvasni Cinciegeret? De jó, de jó, de jó! Kezdtem elbizonytalanodni, hogy hülye vagyok, mert én sem tanítanám olvasni a gyerekem előre... :) Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, ez a szamár valójában birka! :) A Shaun the sheep meséből a kisbirka, Timmy.
    Az olvasáson én is sokat gondolkodtam, de Cinciegér okos matekból, és tájékozott a többi tárgyban is. Gondoltam maradjon valami, amiért iskolába "kell" járnia. :)
    Azt hiszem, nem döntöttem rosszul, mert a májusi szülői értekezleten direkt kérte a tanítónéni, hogy ha eddig nem tanult meg a gyerek olvasni, nyáron semmiképp ne tanítsuk meg.
    G.

    VálaszTörlés