2012. május 4., péntek

Gyurma és mozgó szemek

Vannak üzletek, amelyekbe akkor is mennem kell egy kört, ha tudom, hogy egy fillér sincs nálam! :) Ilyenek az 1 eurós típusú boltok, a KIK, a DM és a Rossmann, valamint a Jysk. Legtöbbször persze az történik, hogy mégis találok valami otthagyhatatlan dolgot, amit majd egyszer jó lesz! :)))
Szerencsére a férjem már megkíméli magát az ilyen jellegű látogatásaimtól, és ha teheti bemegy egy cipőboltba. Hát, kinek a pap, kinek a papné.

Egy ilyen látogatás alkalmával akadtam a KIK-ben mozgó szemekre. Volt méret és forma vegyes csomag, és volt giga szemek, külön csomagban. Igen, nem lehetett otthagyni, mert mit ér az élet mozgó szemek nélkül. Igaz, nem öntapadósak, de az akkor engem már nem érdekelt, csak a zsákmányszerzés.
Jó sokáig várták, hogy jók legyenek valamire. Aztán Cinciegér meglátott egy képet, amin gyurmából készült szemes szörnyek voltak. Már hozta is a gyurmás dobozát, és közben kérdezte, hogy hogy tud Ő majd szemeket csinálni a szörnyeinek. Én tudtam...


Ezek a szörnyek sokkal inkább a Barba családra hasonlítanak, semmint a képen látottakra, de én már ennek is örültem. A két kicsiről megtudtam, hogy ők a gyerekek, a barna férfi, a piros nő, a zöld a szomszéd, aki egyedül él, és átjárnak hozzá játszani a gyerekek. Remélem, rendes szomszéd. A nemére nem sikerült fényt deríteni, de mivel zöld, gondolom, az ő neme a "szomszéd".


Jó szórakozást kívánok!
Gabriella

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jók! :)))
    A szemeket rég vetted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nem emlékszem pontosan, ezért arra gondolok, hogy régebben lehetett. De szerintem a sima "100 Ft-os"-ban is érdeklődhetsz, ott is szokott ilyesmi lenni.
      G.

      Törlés
  2. Nagyon jók!!! Szemek-kreatív hobbi-ban kaphatóak! :)

    VálaszTörlés