2010. november 30., kedd

Adventi naptár

Na, mutatom az idei naptárunkat. Hát, nem ezért tűntem el, mert ezt igazán nem tartott (volna) sokáig elkészíteni.
Ha valakinek nem egyértelmű, eszkimók vannak a képen. Azt gondoltam, jobban sikerül majd, de ez valahogy nem lett az igazi.


Próbáltam javítani a helyzeten, ezért felülről is lefotóztam, hogy jól láthatóak legyenek a jéghegyek is, amiken éppen ácsorognak szegénykéim. Hát, ezzel a képpel sem nevezek az év fotósa versenyre. Holnap majd megpróbálok egy épkézláb fotót készíteni, kb. olyan magasságból, ahogy Cinciegér látja.


Azok a nagyméretű gyufásdobozok vannak az eszkimók mögött amiket még a két évvel ezelőtti naptárhoz készítettem, gondolva, hogy évről-évre előveszem majd őket. Ezek egy-egy csokit rejtenek, és minden napra készítettem valami kis barkácsolni valót, és Csiribiri - na, meg egy kis hozzákeresgélés - jóvoltából minden este lesz valami karácsonyváró mese, vagy vers is.


Jó várakozást kívánok!
Gabriella

5 megjegyzés:

  1. Cinciegér látószöge, speciális: ezt csináltad NEKEM? s ez csodássá, varázslatossá, kedvessé teszi. Gabi, innen nézve is így látszik!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon helyes az adventi naptáratok! Gratulálok hozzá! Mi Abaligeten rögtön befogadnánk ezt az 24 eszkimót! Nem kérnek menekült státuszt? Erika

    VálaszTörlés
  3. Kedves Erika!
    Ezen ne múljon, januárban elpostázom Nektek azt a 24 eszkimókat, a státuszukat (és dobozt a hátuk mögé) pedig jövő decemberig rendezhetitek! :)

    Gabriella

    VálaszTörlés
  4. Nanny, köszönöm, kedves vagy. Nem tudom miért, az idei naptárral nem vagyok elégedett. De a célszemély az volt, és ez a lényeg! :)
    G.

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon-nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés