2013. szeptember 9., hétfő

Bento box

Igazából szerelmese vagyok a Bento Box-oknak. Imádom! Ennek jegyében vásároltam is egy csomó cuccot, hogy én is ilyet tudjak küldeni Cinciegérrel tízóraira. A Bauhausban most Lego doboz akció volt, így vásároltunk egyet.


A doboz elég nagy ahhoz, hogy egész napra is lehessen bele pakolni, de nekünk tényleg csak tízóraira kell pakolni, így még a szép tiszta konyharuha is befér a dobozba (már csak azért is, hogy nem mocorogjon benne az étel).

Ilyen lett az első dobozom. Nem nagy büszkeség, mert azokhoz képest, amiket láttam ez - hát hogy is mondjam....
Rozsos kiflit karikáztam fel - ezt mi mindvics (mini szendvics) kiflinek hívjuk. Megvajaztam, és sonkát tettem rá, majd felfűztem egy hurkapálcikára.


Abban egyeztünk meg, hogy minden nap teszek valamilyen desszertet, de akkor meg kell enni a dobozban lévő zöldséget és/vagy gyümölcsöt is a szendvics mellé. Mondanom sem kell, a cukor elfogyott, a paradicsom is (mivel Cinciegér nagyon szabálykövető), de a kifliből kb. 3 karika hiányzott, mondván nem volt idő enni. (Ezt a többi szülő is panaszolta, hogy a gyerekeknek nincs idejük enni.)

Gabriella

1 megjegyzés:

  1. Mi tavaly ugyanezzel küzdöttünk, nem volt idő enni- mert mint megtudtuk, Zsófi folyamatosan locsogott, beszélgetett :) (nem lehet hasonló gond Cinciegérnél is?) Ma már üres dobozt hoz haza, minden nap! :)

    VálaszTörlés