2012. december 2., vasárnap

Adventi naptár 2012

Mint láttátok volt már manós naptárunk, repülős naptárunk, eszkimós naptárunk, hóemberes naptárunk és idén elkészült a ronda naptárunk!
Persze, eredetileg nem ezen a mezsgyén indultam, csak a végeredmény lett ilyen. Eredetileg egeres lett volna, de viszonylag későn (hétfőn) kitaláltam, hogy legyenek mini pinyáták. Volt is nagy öröm, amikor este 8-kor megkértem az Első uramat, hogy ugyan fújjon már fel nekem 24 lufit kicsire. Hát, az első éjszaka nem sikerült mindet "bemasézni". Másnap újabb módszerrel álltam elő. Ez természetesen nem segített a szűkös idő elleni harcomon. Minden este 8 után dolgoztam egy kicsit rajta úgy éjfélig, de nem lett kész. Végül 10 mini pinyátám lett, a többit tegnap éjjel egyszerűen csak lefestettem, és beragasztottam.
Így történt, hogy ma reggel lett kész az adventi naptárunk, és csak 21 csomag van, mivel a lufik szépen lassan leeresztgettek, ezzel is tönkretéve az addigi munkámat!

A legbüszkébb a 6-os számú mikulásos pinyátára voltam, de csak addig, amíg ki nem derült, hogy a piros filc nem fog rá, így nem tudtam megrajzolni vele az orrát, ezért átrajzoltam kékkel. Most aztán 6-án hozzánk nem a mikulás jön majd, hanem a törpe selyemmajom!

Tudom, ígértem, hogy megmutatom az ideit is, de egyelőre még nem vitt rá a jó érzés!

Remélem, a Tiétek idén is jól sikerült!
Gabriella

2 megjegyzés:

  1. Gabi ne csüggedj!

    Olyan aranyosan írsz az úgymond sikertelen adventi naptárról, hogy nem tudom megállni, hogy pár szóval meg ne vígasztaljalak. Nemrég futottam bele egy idézetbe, ami pont erre a helyzetre illik.
    Az eredeti angolul van, szabad fordításban kb: így szól:
    "Nem rontottam el, csak találtam 1.000 olyan módot , ami nem működik" :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mariann!

    Köszönöm az idézetet, feldobtál vele. Ráadásul, Cinciegérnek semmi kifogása a naptár ellen! :)
    G.

    VálaszTörlés