2012. augusztus 29., szerda

Ceruza izgalmasító

Már ahogy Cinciegér elnevezte! Természetesen nem az én találmányom. Sőt, még a cicaforma sem, de azért megmutatom, milyen jópofák lettek ezek a cicusok!



Először a szürke készült el. Éjjel, unalmamban. Ráhúztam az egyik ceruzára, és bedobtam a rajzeszközös dobozba. Másnap vártam a hatást. Nagyon-nagyon tetszett neki. Nekem nem annyira. Másnap kicsit változtattam a sablonon, és elkészítettem a zöldet. Abban már Cinciegér is segített, ő volt a dizájner. Kiválasztotta a megfelelő színű szemet, és az összevarráshoz szükséges fonalat is. A többi is így készült. Amikor elkészültek, mondta, hogy a szürke már nem tetszik neki, azt nekem adja. Akkor megbeszéltük, hogy mi, emberek sem vagyunk egyformák. Vannak kevésbé szépek, kevésbé ügyesek - kicsit nyomik, mint a szürke cica (mint anya) -, de azért nem szabad kiközösíteni senkit. Azóta a szép cicák vigyáznak a nyomi cicára, és persze azóta együtt alszanak,de nem a rajzeszközös dobozban, hanem az ágyban! :)

Jó izgalmasítást kívánok!
Gabriella

ui.: A három kockafejű ugyan azzal a sablonnal készült, és mégis milyen másak lettek!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek és külön jó, hogy még "tanítottak", pedig csak egy egyszerű ceruzavég-"melegítőnek" indultak :-)

    VálaszTörlés